Filters
Close

Vásárlási feltételek

Megrendelés

Megrendeléseiket e-mailben, vagy a weboldalunkon lévő „Ajánlatkérés/Megrendelés” űrlap kitöltésével tudja eljuttatni hozzánk. Minden beérkező megrendelést szállítási határidővel, pontos árral 1 munkanapon belül e-mail-en vagy telefonon visszaigazolunk. A szállítási szerződés a visszaigazolás elfogadásával jön létre.

 

Fizetés

Fizetni előre utalással vagy utánvéttel lehetséges. Bankkártyát sajnos nem tudunk elfogadni. A névre szóló licencek megrendelésekor a vételár előre utalását kérjük. Előre utalás esetén a számlát először e-mailben küldjük el (PDF formátumban), a kinyomtatott és aláírt számlát pedig postán küldjük el.

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a névre regisztrált, valamint az Önök által már aktivált szoftverek visszavételére általában még csökkentett áron sincs lehetőség.

 

Szállítás

A raktáron lévő termékek szállítási határideje 2-3 munkanap, a rendelésre érkező termékek szállítási ideje 2-3 hét.

A megrendelt árukat az alábbi módokon tuja átvenni:

Kiszállítás futárral

Magyarországon belül a kiszállítás díja 500 és 1500 Ft között változik értékhatártól és súlytól függően.

Nettó 100.000 Ft fölötti vásárlás esetén a kiszállítás az ország egész területén ingyenes.

Személyes átvétel telephelyünkön

A személyes átvétel előre egyeztetett időpontban lehetséges.

 

Tulajdonjog fenntartás

A megrendelés szerinti valamennyi termék ellenértékének hiánytalan megfizetéséig a Szoftver Trade Kft. a termék tulajdonjogát fenntartja.

 

Weblap tartalma

A weblapunkon megjelenő adatokat és információkat törekszünk a lehető legnagyobb figyelemmel, többszöri ellenőrzés mellett összeállítani. Ennek ellenére sajnos nem zárható ki annak lehetősége, hogy egyes esetekben gépelési, szerkesztési hibákból eredően vagy partnereink téves adatszolgáltatása folytán, illetve egyéb módon hibás adatok, információk jelennek meg. Tekintettel arra, hogy a lapon elérhető információk tájékoztatásul szolgálnak, a Szoftver Tarade Kft. nem vállal felelősséget a lapon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, grafikák, árak naprakész pontosságáért. A honlapunkon található esetleges gépelési hibákért, tévesen közölt árakért, valamint az ezekből adódó kellemetlenségért előre is elnézésüket kérjük.